Dak en Gevel

Dak-werkzaamheden

De meeste mensen staan niet stil bij de onderhoud van het dak, en komen er daardoor veel te laat achter. Zonde, want bij goed onderhoud van het dak kan deze jarenlang meegaan en worden de kosten tot een minimum beperkt. Vraag vandaag nog een gratis dak inspectie aan en bekijk de huidige stand van je dak. Weet je al wat er uitgevoerd moet worden en wil je een prijsopgaaf? neem dan even contact met ons op.

Hellende daken

Hellende daken worden meestal bedekt met dakpannen. Grote kans dat ook uw woning voorzien is van dakpannen. Het doel van een dak is het beschermen van het onderliggende gebouw van weersinvloeden zoals regen, sneeuw, wind en temperatuurverschillen. het is daarom belangrijk dat u bij een ouder dak goed in de gaten houdt wat de staat hiervan is. het bespaart u veel tijd en geld als u tijdig onderhoud laat uitvoeren.

B&K Netwerken werkt met ervaren dakdekkers die beschikken over de kennis en kunde om u te ontlasten van het dak-werk. Heeft u plannen voor uw dak of is deze aan onderhoud toe? neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen

– Dak renovatie

– Leien

– Vernieuwen houtconstructie

– Dak isolatie

Platte daken

Een plat dak wordt veelal uitgevoerd met bitumen dakbedekking, maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden. In vergelijking met een pannendak is een plat dak veel kwetsbaarder.